Welkom om de vernieuwde site van Stichting Evenementen Princenhage (SEP).

Op deze pagina willen we nieuwtjes die we graag willen delen gaan vermelden. Zoals een nieuwtje van onlangs:

Princenhage Fonkelt vindt plaats op zaterdag 16 december van 13:00 tot 20:30 uur. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ons mooie Princenhage centraal staat en bruist en fonkelt! 

Deze kerstmarkt is gratis toegankelijk. De Haagsemarkt wordt gehuld in kerstsfeer met diverse kramen en gehele dag muziek, eten & drinken en natuurlijk veel gezelligheid. Daarnaast is er ook een arreslee aanwezig waar je een leuke kerstfoto in kunnen laten maken! Ook wordt op deze mooie dag de kerststal officieel geopend en geeft Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage s avonds een concert in de kerk.

Kortom, meer dan de moeite waard! Laat anderen weten dat je gaat door dit aan te geven in dit evenement en deel het gerust! Zo maken we er een gezellige drukte van samen.

 

Elk jaar organiseert SEP een gezellige brunch op de Haagsemarkt. Dit jaar vindt de Aogse Brunch plaatst op zondag 10 september 2017

Tijd: 11:30 tot 14:00 uur

Plaats: Op de Haagsemarkt ter hoogte van Roode Hert op de stoep

Update: Kaarten: €5,00 per persoon zijn NU verkrijgbaar bij Don Qui John, Aogse Markt en drogisterij Brocks

Brunch 2016
Brunch 2016

Op zondag 10 september 2017 vindt van 11.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse rommelmarkt van Stichting C.C. ’t Aogje plaats in gemeenschapshuis De Koe, Ambachtenlaan 1 in Breda. De entreeprijs bedraagt slechts € 1,00 en komt ten goede aan de activiteiten van Stichting C.C. ’t Aogje. 

Vanaf heden kunt u uw kraam reserveren.

Huur van de kramen à 4 meter:
€ 14,00 voor een kraam binnen
€ 17,00 voor een overdekte kraam buiten.

Voor inlichtingen of reserveringen kunt u contact opnemen met:
- Jacqueline Dekkers, tel. 076-5415371, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met
- Aschwin Donkers, tel. 06-21 43 99 05, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elk jaar op 27 april organiseert Stichting evenementen Princenhage samen met alle kinderen en ouders de verjaardag van onze Koning.

Wat is Koningsdag?

Koningsdag (sinds 2014), eerder Prinsessedag (1885-1890) en Koninginnedag (1891-2013),[1][2][3] is een nationale feestdag in het Koninkrijk der Nederlanden ter ere van het staatshoofd. In alle delen van het Koninkrijk geldt dit voor de meeste werknemers als vrije dag en wordt het gevierd met verschillende festiviteiten, waaronder de vrijmarkten en het dragen van oranje kleding. Traditioneel brengt de vorst op deze dag ook een ceremonieel bezoek aan een of meer gemeenten van het land. 2013 was het laatste jaar waarin de feestdag op 30 april gevierd werd als Koninginnedag. Sinds 2014 heet de dag Koningsdag en wordt hij gevierd op 27 april, de verjaardag van koning Willem-Alexander. (Bron: Wikipedia).

Activiteiten

Het oranjecomité zorgt voor leuke spellen op de Dorpswei, zodat wij vanaf 12.30 uur de buikjes kunnen vullen met de vertrouwde poffertjes en ijsjes. Voorverkoop poffertjesbon bij Drogisterij Brocks en Don qui John en de ochtend op de dorpswei tijdens de spellen op Koningsdag. Mocht u er toen nog geen tijd voor hebben gehad kunt u ook bij het vertrouwde SEP huisje terecht. Als de weergoden ons een beetje willen gaan plagen, zijn we daar wel op voorbereid hoor…

Na het eten mogen de kinderen hun geluk gaan beproeven bij de Bingo op de dorpswei, terwijl anderen alvast blijven genieten van de muziek en een lekker drankje op de Haagse Markt. Wederom zal er een DJ klaarstaan voor muzikale entertainment.

Na de bingo hopen wij natuurlijk iedereen weer terug te zien op de Haagse Markt en we er gezellig met zijn allen een feestje van gaan maken!

Tot dan!

Gehele bestuur Stichting evenementen Princenhage

Elk jaar op Tweede Paasdag vindt het Kampioenschap Eierwerpen plaats op de markt van Princenhage! Durf jij het aan om met een enthousiast team mee te doen? Word jouw team kampioen? Of gaan jullie voor de originaliteitsprijs? Het bestuur van Stichting Evenementen Princenhage daagt jullie uit!

Hoe werkt het?

Elk team bestaat uit drie teamleden (een gooier, een vanger en een coach) en elke beurt bestaat uit drie pogingen.

Een rauw ei heel vangen betekent door naar de volgende ronde! Lukt dit niet, dan krijg je een herkansing... de coach van het team dient dan wel even een eitje te koppen! Als dit lukt, krijg je nog een keer drie pogingen op dezelfde afstand. Lukt het weer niet om een ei heel te vangen, dan is de wedstrijd voor jouw team helaas voorbij. Lukt het wel, dan blijven jullie in de race voor de titel! Een ronde verder betekent een meter verder gooien...

En, durf je nog steeds?

Stel dan een team samen en meld je aan. (inschrijfformulier is nog niet actief) Deelname is € 20,00 per team. Hiervoor krijgt ieder team drie consumptiebonnen (voor een drankje aan de bar) en zorgt SEP ervoor dat er voldoende rauwe eieren zijn om mee te gooien. Uiteraard worden hiervoor enkel eieren gebruikt die afgekeurd zijn voor consumptie! 

Lees voor aanmelding de Spelregels


GROEPERS 6, 7 & 8 OPGELET


Zit jij in groep 6, 7 of 8? Zoek dan 2 vrienden of vriendinnen en doe mee aan de kinderwedstrijd!

De kinderwedstrijd begint om 12.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De kosten voor de deelname zijn € 7,50 per team.
lees alles over de Spelregels Kinderwedstrijd

Graag tot ziens op 2e Paasdag.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van Stichting Evenementen Princenhage

Pompsponsoren

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
pompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsorenpompsponsoren

Martinus sponsoren

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
martinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinusmartinus

Drie Linden sponsoren

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
drielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielindendrielinden

Raadhuis sponsoren

image
Raadhuis
Ga naar boven